Logg inn

Logg inn med ditt passord for å redigere hjemmesiden!

Skriv inn epostadressen din (må være den som er registrert på Mekke), og trykk på "Send meg passord" for å bli tilsendt nytt passord på epost.

Hopp til innhold

Blodanalyse

bilde

Fysiske smerter

Ubalanse i organer

Allergi

Dårlig sirkulasjon

Candida

Base/syre

Få mer energi i hverdagen

Forebygg sykdom

Stabiliser vekten din på en naturlig måte

lukkemuskelen mellom spiserør og magesekk

Følelsesmessig uro

God konsentrasjon

Betennelser

blod

HVA GJØRES UNDER EN MIKROSKOPI/BLODANALYSE TIME?

En liten dråpe blod fra fingeren legges under et kraftig lysmikroskop, som er koblet til en datamaskin.
Det som sees i mikroskopet vises på dataskjermen ved hjelp av et videokamera. På dataskjermen vil dine røde og hvite blodceller svømme rundt sammen med eventuelle forurensninger.

Vi kan da se kvaliteten på blodcellen, og eventuelt hva du kan gjøre for å forbedre den.

Vi tar flere bilder av blodcellene, som lagres og kan sammenlignes med senere prøver for å se eventuelle endringer. Du sitter sammen med meg hele tiden. Dette er ikke noe du ”behøver å tro på”, du ser det.
Mikroskopibehandling varer i ca 1,5 - 2 timer.


HVA ER ÅRSAKEN OG LØSNINGEN?

Blodet vårt forsures og forurenses daglig av bl.a. tungmetaller, miljøforurensning og feilernæring fra mat som inneholder kjemiske tilsetningsstoffer. Forsuret blod og vev setter kroppens funksjoner i ubalanse, og vedvarende ubalanse vil være skadelig.

Den mest effektive måten å rette opp denne ubalansen på, er å alkalisere blodet ved å legge om til et mer pH-balansert kosthold. Blod i balanse gir en frisk og energisk kropp. En blodanalyse vil gi deg et nøyaktig bilde av hvordan ditt kosthold optimalt sett bør være. Dette er også en effektiv måte å gå ned i vekt på.

En blodanalyse vil avsløre hvordan det står til på innsiden av kroppen, og høyst sannsynlig gi deg den motivasjonen du trenger for å skape et bedre miljø for cellene dine. Vil du forebygge sykdom? Er du syk, eller bare trøtt og sliten? Kanskje overvektig eller vil du rett og slett ha mer energi? Fokus på pH-balansen vil kunne ta helsa og ytelsen til neste nivå.


”TEORIEN BAK BLODANALYSE” - DEN NYE BIOLOGIEN

bilde

Cellene i kroppen er som fisk i en fiskebolle. Blir vannet forurenset blir fisken sliten, slapp og tilslutt syk. Slik påvirkes cellene i vår kropp også av vår indre væske. I stedet for å behandle fisken, bytter vi vannet fisken svømmer i. Ved å rense kroppen for avfallsstoffer, hjelpes cellene til å fungere optimalt.

De berømte franske mikrobejegerne Antonie Bèshamp og Louis Pasteur hadde hver sin oppfattning av bakterier. A. Bèshamp mente at miljøet i kroppen forårsaket bakterienes skadevirkninger, L. Pasteur så kun på bakterier og satset alt på å utrydde dem for å kurere sykdom. Historien kjenner vi.

Pasteur sin bakterie teori vant, og følgelig er medisinsk behandling i dag brannslukning og en kamp mot isolerte symptomer.

På sitt dødsleie skal dog L. Pasteur ha uttalt: A. Bèshamp hadde rett, bakterien er ingenting, miljøet er alt.
En overforsuret (og derfor oksygenfattig) kropp fører til vekst av skadelige mikroorganismer (bakterier, gjærsopp, mugg osv.). Disse ernærer seg og forsøpler med sitt avfall i vertsorganismen (våre kropper). Surt miljø og avfall (mykotoksiner) fra mikroorganismer skaper det vi kaller sykdomssymptomer.

Flere forskere bl.a. Dr. Robert O. Young, har ikke glemt teoriene til A. Bèshamp. De har funnet en underliggende tilstand for alt en kaller sykdom – og kan derfor indikere en felles kur. Kroppen skal være i syre/base balanse. En kropp i balanse har miljøet for selvhealing.

Dr. Young har bevist at når kroppen er i sunn alkalisk balanse, kan ikke skadelige organismer få grobunn.

Del denne siden med andre!

Share on Facebook

Logg inn