Logg inn

Logg inn med ditt passord for å redigere hjemmesiden!

Skriv inn epostadressen din (må være den som er registrert på Mekke), og trykk på "Send meg passord" for å bli tilsendt nytt passord på epost.

Hopp til innhold

Kinesiologi

Kinesiologi

Stress, frustrasjon, bekymringer ifht familie, ektefelle, skole, jobb, kolleger, barn, venner

Selvtillit/selvbilde

Angst

Depresjon

Fight and flight

Utbrenthet/ME

Når du kjenner at fortiden sliter i deg

Få frem det beste i deg

Ryggproblemer

Hormonelle ubalanser

Allergi/intoleranse
/mageproblemer

Søvnproblemer

Urinveisplager

Candida

KINESIOLOGI

Jeg jobber med hele mennesket.

Tankene dine, som kan endres eller tilføres forståelse, innsikt og referanser.

Følelsene dine, som kan endre bilde, oppfatning, forståelse, referanser, reaksjonsmønster m.m.

Fysisk kropp, her gjenspeiles det hvordan vi lever livet/har det i hverdagen, på alle nivåer (følelsene, tankene og den fysiske kroppen)

Kinesiologi legger mer fokus på problemløsning enn på sykdom og symptomer, ved å finne årsaken til utfordringen. Symptomer er kroppens språk, årsak kan være noe annet.

Med muskeltesting søker kinesiologen i klientes hukommelse på cellenivå, da kroppen husker alt fra vi er født til dagen i dag og kan svaret på dens egne utfordringer.

Kinesiologi jobber også med undertrykkelser. Du må ikke nødvendigvis være frisk, selv om symptomet er borte, det kan være undertrykt og dukke opp igjen ved andre/nye symptomer. Ved f.eks. trøbbel med mage/tarm som vi ikke løser, kan senere forflytte seg til f.eks. ryggen.

Hvordan vi har det i hverdagen, kan gjenspeile seg fysisk.

HVA GJØRES UNDER EN KINESIOLOGI TIME?

Under kinesiologi avbalansering ligger man vanligvis på en benk, alle klærne er på – og ingenting er vondt, farlig eller vanskelig. 

Kinesiologen tester muskler og gjør de stimuliene som skal til. Det kan handle om massasje, å holde på punkter, jobbe direkte på musklene, det kan være pusteøvelser, små tekster som skal leses, følelser, blomsteressenser, samtaler for å få klienten til å se sine mønstre/årsaker/løsninger, stimulere ulike meridianer – meridianpunktene er de samme som akupunktørene bruker, eller andre spennende teknikker.

Kinesiologi avbalanseringens varighet er ca. 1 time og koster kr 1.200,-

 

Del denne siden med andre!

Share on Facebook

Logg inn