Logg inn

Logg inn med ditt passord for å redigere hjemmesiden!

Skriv inn epostadressen din (må være den som er registrert på Mekke), og trykk på "Send meg passord" for å bli tilsendt nytt passord på epost.

Hopp til innhold

NLP Coach

nlp

Angst og nedtrykt

Utfordrende relasjoner/situasjoner

Visualiseringsarbeid

Stress

Følelsesmessige utfordringer

Flyskrekk

Fobier

Tankemønsteret

Depresjoner

Selvbilde

Følelser som trigger deg

Endre det mentale bildet

NEVROLINGVISTISK PSYKOLOGI

HVA ER NLP?

NLP er en mengde informasjonsmateriale som handler om hvordan det menneskelige sinn virker. NLP som er forkortelsen av neurolingsvistisk programmering, bygger på viten om vår indre kommunikasjon, våre tanker – dvs. den måten vi skaper våre tanker på, og betydningen det har for våre følelser og ikke minst våre handlinger. NLP handler om måten du bruker deg selv på som menneske. Den hviler på et grunnlag om at vi selv er ansvarlige for det som skjer i våre liv, og at vi ved å forandre oss selv, forandrer de faktiske hendelsene. Det er faktisk mulig å endre tanker og fastlåste overbevisninger om hva vi kan, og hva vi er verdt.

NLP er et verktøy for å bedre kommunikasjonen og for å skape endringer i fastlåste tankemønster og adferd. Det handler om å motivere, endre overbevisninger og gi mennesker et sterkere ståsted.

Ved hjelp av NLP kan man se situasjonene fra et annet ståsted enn det man er vant til.

HVA GJØRES UNDER EN NLP TIME?


Man sitter i en stol og har en kort gjennomgang på hva man ønsker å endre på/oppnå. Terapeuten trenger noen få detaljer for å kunne guide klienten igjennom sitt tema. Det kan være at man skal sitte med  øyne lukket og gjøre noen visuelle øvelser, hvor terapeuten spør hva man ser, hører eller føler.

Det kan være at man skal finne ut av hva ens mål er. Det kan og være man må forstørre/minske noe visuelt, for å komme nærmere sitt mål eller lengre unna sin opplevelse.

Fordelen med NLP som terapi, er at man slipper å gjenta sine opplevelser opp i mente. Hensikten er å få et oversiktsbilde, for deretter å gå videre her i livet.

En NLP time varer i ca. 1 time og koster kr 1.200,-.

Del denne siden med andre!

Share on Facebook

Logg inn