Logg inn

Logg inn med ditt passord for å redigere hjemmesiden!

Skriv inn epostadressen din (må være den som er registrert på Mekke), og trykk på "Send meg passord" for å bli tilsendt nytt passord på epost.

Hopp til innhold

Om meg

isabell

Jeg er 1969 modell og født og oppvokst i Holmestrand. Flyttet til Drammen da jeg var 24 år og har siden bodd her med min familie, mann og 2 barn. Jeg utdannet meg i 1994 som eiendomsmegler, med den visshet om at jeg ville jobbe med dette så lenge jeg syntes det var gøy og bra for meg.

Jeg ble selv interessert og fascinert av kinesiologi da jeg var rundt 20 år og selv fikk denne behandlingen.

Da jeg fikk mitt første barn, var min mulighet til å revurdere mitt yrke på sin plass. Det å jobbe som eiendomsmegler var mye jobbing, også i helgene. Dette var ingen god kombinasjon for meg og min familie.

Den komplementære løpebanen startet med NLP, kinesiologi, hjernen/dysleksia, touch for health, ernæring og mikroskop/blodanalyse.

Disse er alle verdifulle på hver sin måte. De utfyller hverandre og er enkle å flette inn i hverandre, eller kan også jobbes adskilt med. For meg er det viktig å kunne hjelpe hver enkelt person med dens behov.

Ved bruk av kinesologi, NLP, ernæring og/eller blodanalyse, kan vi komme frem til et resultat som passer akkurat for deg. Vi er alle individuelle mennesker og skal behandles individuelt og alt dette uten å behandle symptomer, men finne den underliggende årsaken.

Del denne siden med andre!

Share on Facebook

Logg inn