Hopp til innhold

Leie av behandlingsrom

hus

Ønsker du å være en del av et fellesskap, og ha kolleger du kan dele lunsj, kunnskap og erfaring med? Da har vi stedet for deg.

Hos oss kan du holde kurs og seminarer. I tillegg ønsker vi å fylle vårt fantastiske hus med kunnskap og aktiviteter – i helger og på kvelder.
Utleie av kurs/møte rom, (yoga) sal eller kjøkken/matkurs.

Vi leier ut et rom  ca 40 kvm til kurs og møter m/lerret og fremviser. Ønsker dere å sitte i klasserom (m/bord), er det plass til ca. 20 stk. Ønsker dere kun stoler, er det plass til noen fler. Dette er for utleie dagtid, kvelder og helger.

Loftet er ca. 80 kvm m/et eget lite kjøkken, men ingen steke muligheter. Godt egnet til meditasjon, yoga og tilsvarende kurs. (Ikke hopp og sprett, da det sitter noen i etg. under, eventuelt i helger er dette mulig) loftet er for utleie dagtid, kvelder og helger.

Vi har et kjøkken på ca. 40 kvm, med sitteplass til ca. 20 stk.

Det er tilgang til alt av nødvendig utstyr, også service til å dekke til bespisning. Vi har 2 komfyrer, 6 kokeplater, en oppvaskmaskin og et stort kjøleskap.

Det er en arbeids øy på 2,60 x 1,20, som er ypperlig for en gruppe til å bidra i matlagingen.

Vi har organisert kurs som fermentering av mat med Gry Hammer, konfirmasjoner, Raw Food og festmat – 3 retters middag, hvor man etterpå blir servert retten som gjest.

Det er mulighet for å leie kjøkkenet i helger og på kveldstid.

STR. DAGTID KVELDSTID EN HELGEDAG HELE HELGEN
40 kvm 1.200,- 800,- 1.500,- 3.000,-
70 kvm 1.300,- 900,- 1.800,- 3.200,-
Kjøkkenet 2.500,- + vask 3.300,-  + vask

Man kan vaske kjøkkenet selv og vi er villig til å kunne skreddersy utleie avtaler, og da med en fordelings nøkkel.
Vi leier også ut times/dagsutleie av behandlingsrom. Rommet er møblert med 2 stoler med mulighet for 3 til samtale terapi og en behandlingsbenk.
Ta kontakt m/Isabell Stangeland Flatland for leie på mail: post@helhetssenter.no eller mobil 950 86 037.

bilde

Del denne siden med andre!

Share on Facebook